top of page
  • Writer's pictureLeda

Probala sam sve vrste Bajadera u Kraševom Choco baru!

Updated: Dec 6, 2018


Zamislite mjesto u kome je sve u boji čokolade, miriši na čokoladu i doslovno teče čokolada! Dobro, ne trebate više zamišljati jer takvo mjesto stvarno postoji, a to je Kraš Choco Bar. U moru raznih lokala i već viđenih slastica, ovdje je nešto drugačija priča. Čim probate prvi zalogaj, osjetit ćete kvalitetu i poseban okus koji se krije u slasticama Kraševih majstora.



Uz većinu tih okusa smo skoro svi odrasli: Domaćica, Bananko, Griotte, ledene kocke, i naravno, Bajadera koja je, mogu reći, jedan od naših najpoznatijih brendova.

E, ovaj put sam otišla u Choco bar u Ilicu 15 i naručila SVE što imaju sa Bajaderom. Nisam sigurna koliko je to bila dobra odluka za moj nivo šećera, ali ponovila bih to opet!


Koktel Bajadera, topla Bajadera, Bajadera sladoledni kup.


Za ljubitelje čistog okusa čokolade, preporučujem vam Rajsku Bajaderu i Bajaderu u čaši sa slatkim vrhnjem. Porcija dolazi u maloj čaši, ali nemojte se dati zavarati, doza je ubojito slatka i jedna porcija će vam biti sa svim dovoljna.


Zamislite najfiniji biskvit po kome je prelivena Bajadera čokoladica u kombinaciji sa maslacem i najfinijim vrhnjem - to je Bajadera kocka, moj definitivni favorit. Ako volite čokoladne slastice, ovaj kolač će vas osvojiti.



Kraševo ljubazno osoblje većinu koktela, sladolednih kupova i fondue priprema pred vama tako da je to definitivno plus! :)



Ono što mi se dopalo je to da ovdje možete kupiti i posebne slatke suvenire - ručno rađene praline, Vučedolsku golubicu od čokolade, vjernu repliku Dioklecijanove palače, Kraševe standardne deserte u prigodnim poklon pakiranjima.



Također, možete naručiti čokoladu sa natpisom po želji. Ovo je odličan poklon za nadolazeće blagdane, godišnjicu, rođendan. Slažete se? :)



S obzirom na to da ljubav ide kroz želudac, čim prije odvedite vaše najmilije na dnevnu dozu slatkog u Choco bar, obećajem vam da nećete požaliti. :)



*ove fine slastice možete isprobati na čak 3 mjesta u Hrvatskoj - u Zagrebu, Opatiji i Rijeci.



0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page