top of page
  • Writer's pictureLeda

Forest magic

Ako još niste otišli na more, a želite se malo odmoriti od grada i buke, možda će vam se dopasti moja ideja za šumski piknik.


Za ovaj ukras vam treba jedan štap, natpise i strelice isprintajte na debelom papiru, izrežite i zalijepite, a na vrh dodajte cvijeće.

Glavna zvijezda ovog posta i našeg šumskog piknika bila je Bima viseća ljuljačka i stvarno ne znamo što bi bez nje. :) Na prvu mi se dopala ova sa ružama, mekana je i jako romantična.Jednostavno se postavlja, a sve što vam treba je jak konopac i drvo na koje ćete ju objesiti. (također ju možete postaviti i na balkonu ili u stanu.) Ako imate malu djecu kojoj se ne da sjediti, nabavite im ljuljačku i zabava je zagarantirana. :)

Za hranu smo ponijeli puno sezonskog voća i ispekli Dolcela muffine od pirovog i zobenog brašna, s chia sjemenkama. U paketu ćete dobiti 24 kalupa, no preporučujem da smjesu ulijete u silikonske ili bilo koje čvrste kalupe kako bi dobili ljepši oblik.
Ako ih želite ukrasiti, isprintajte neki natpis, zalijepite na drveni štapić i zabodite u kolačić.Za piće - napravite limunadu! (najjednostavniji recept - u vodu iscijedite limun i dodajte med po želji.)

Praktičan način za nošenje u torbi ili ruksaku je da tekućinu ulijete u običnu staklenku iz koje ćete piti kao iz čaše. :) Poklopac će dobro zatvoriti staklenku i ništa vam se neće proliti, a kad tekućinu popijete, u staklenku možete odložiti iskorištene maramice ili bilo koji sitni otpad, kako nebi završio u prirodi.Ako želite ljepši dojam, ponesite papirnate šarene slamke i oko staklenke zakačite porukicu, ime ili nešto slično.Kad ste se fino najeli, pokušajte svim čulima uživati u prirodi. Pjevajte, svirajte, ponesite društvene igre i naravno, ne zaboravite na knjige! Najljepše ih je čitati u prirodi uz lagani povjetarac i cvrkut ptica. :)

Ljuljačka: Bima shop

Torba: Danidi

Nakit: Welmel

1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Nives Ursa
Nives Ursa
Aug 10, 2018

Toliko je prekrasno i preslatko sve da sam ostala bez teksta :) <3

Like
bottom of page