top of page
  • Writer's pictureLeda

Markov makeover!

Updated: Nov 13, 2019

Ja sam onaj tip osobe koja će odmah pasti na predmete sa lijepom ambalažom, restorane i slične javne objekte koji su lijepo uređeni, a to vrijedi i za frizerske salone.


H&B studio Trish najljepši je salon u Varaždinu, a možda i šire.



Vlasnica Patricia uredila je sve u ovom divnom prostoru i ukrasila ga detaljima koji stvarno čine razliku. Romantične fotelje, stolići, svijeće i cvijeće, sve to daje poseban štih koji će vas natjerati da se zaljubite na prvu.



No, nismo došli samo zbog detalja! :) Ovaj put, moj Marko je odlučio napraviti veliki makeover i prepustiti svoju dugu kosu u stručne ruke Patricie, a ja sam odlučila sve to zabilježiti okom fotoaparata.



H&B studio Trish kod njege kose koristi isključivo luksuzne proizvode najbolje kvalitete, cijelu Schwarzkopf Professional liniju, Moroccanoil liniju i slično.



Kod pranja kose, stolice na kojima sjedite vas ujedno masiraju, može li bolje? Također, sve proizvode za njegu kose (šampone, ulja, četke) možete i kupiti u H&B studiu Trish.


Definitivno!

U salonu možete odabrati omiljen kutak i popiti vodu, čaj ili kavu dok se šišate ili čekate nekog drugog. Isto tako, na policama je izrazito veliki izbor knjiga i časopisa, pa vam sigurno neće biti dosadno.



Divne pastelne boje i detalji prostoru daju poseban romantični štih i mogla bih ovdje sjediti satima! :)


Nova frizura prije stiliziranja



Meni najdraži kutak je kod ovih neobičnih šarenih fotelja. :)





Na kraju, otišlo je oko 40 cm kose! Kako vam se dopao Markov makeover? Nama je super! :)

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page