top of page
  • Writer's pictureLeda

Happy hygge jesen

Znate li što je hygge? To je danski način umijeća biti sretan, a sama riječ bi se vrlo slobodno mogla prevesti kao ugodnost, mir ili udobnost. Životni stil hygge ne bazira se na čekanju navedenih trenutaka, već na aktivnom stvaranju spokojstva. Na koji način? Najrazličitijim sitnicama koje će i od inače najobičnijih svakodnevnih aktivnosti učiniti ugodan doživljaj.


hygge, notino

U ovom postu sam vam pripremila vodič za par stvari pomoću kojih možete dobiti hygge ugođaj u svom domu, a jesen je najveća inspiracija. :)


woodwick notino

Poslije napornog radnog dana, ono što mene opušta je doći doma, upaliti si mirisnu svijeću poput ove predivne Woodwick sa bijelim čajem i jasminom, staviti laganu glazbu, umotati se u dekicu i uzeti si trenutak za sebe. Uz to, volim fine čajeve i keksiće.


notino hygge jesen

U jesenskim i zimskim mjesecima ono što volim u svom domu su mirisi. Osim svijeća, prvi puta sam isprobala i sprejeve za dom koji su zapravo pravi mali parfemi.Privukao me Culti Spray Ode Rosae zbog elegantne i jednostavne ambalaže, a miris me također nije razočarao, super je. Kad posložim jastučiće i dekice na kauču, poprskam ih sa ovim mirisom i ugodan miris ostaje danima.


notino hygge culti

Koristit ću ga i na posteljini, a super je i nakon što nešto kuhate samo par puta špricnuti u prostoriju za neutralizaciju mirisa.


culti spray ode rosae

Mirisni aroma difuzori sa drvenim štapićima su isto jedan od načina za postizanje ugodne mirisne atmosfere. Postavite ih na neko mjesto u kojem često boravite, kod nas je to dnevni boravak i miris će se ujednačeno širiti prostorijom. Uzela sam si jedan od Teatro Fragranze i jako mi se sviđa.Mali hack - intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. :)


notino jesen hygge


hygge svijece i mirisi ledaboss notino

Ovaj danski način života prirast će vam za srce, a ja vam stavljam listu proizvoda koje možete pronaći za najbolji hygge doživljaj.Večernje druženje s prijateljima uz čašu kakaa, upaljene svijeće. Ili ste ušuškani u dekici s knjigom, šalicom toplog čaja, uz smirujuće mirise lavande,limunske trave...Cozy! Eto, upravo to je hygge.0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page