top of page
  • Writer's pictureLeda

Moj novi kutak

Sjećate se našeg ureda sa sivim zidom? E, preselili smo ga u malu sobicu koju smo zadnjih tjedana renovirali, a u sobu gdje je bio će doći nešto drugo, uskoro ću vam pokazati i to na blogu. :)Ako me pratite na Instagramu, možete vidjeti kako je ova prostorija izgledala prije renoviranja. Razlika je stvarno ogromna!Meni najdraži detalj ove sobe je ogroman egzotični kaktus. Mama ih je nekoliko uzgojila, no ovaj je najveći do sada. Uskoro ću imati za prodati nekoliko sadnica pa ako ćete biti zainteresirani, slobodno javite! :) Stvarno daje egzotičan i poseban štih cijelom prostoru.

Iza stola nije bilo puno prostora, tako da nam je taman ostalo mjesta za jednu divnu komodu. Svojim posebnim uzorkom je dala neki poseban štih cijeloj sobi, slažete se?


Također, nisam željela pretjerati sa detaljima, pa smo stavili par odabranih dodataka. Kasicu i globus - njega sam toliko dugo željela i napokon je tu! Osim što možete ponoviti znanje geografije, stvarno je odlična dekoracija.


Kad dođu hladni dani, bit će mi potrebna i dekica, a za nju je odlično mjesto ova crna košara, koja je savršeno povezana sa stalkom za časopise kojeg smo stavili na zid. Volim detalj crne jer odlično uokviri cijeli prostor.


Kako vam se sviđa naša renovacija? Pišite mi dojmove. <3 #ledabosshome

*Komodu, globus i košaru možete pronaći kod Namještaj Mima.

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page