top of page
  • Writer's pictureLeda

Nova godina, novi planer

Updated: May 3, 2018

Svake nove godine se iznova tjeram nabaviti planer, započeti sa zapisivanjem i organiziranjem, ali nikako da to stvarno realiziram.


Ove godine me na to potaknuo My Bullet Journal od book2go by M&M, planer u koji ćete se garantirano zaljubiti.
Prvo što mi se dopalo kod ovog planera jest naravno, blijedoružičasta boja, tipografija i iznimno čvrste korice. Tako ga mogu staviti u torbu, znajući da mi se neće izgužvati i uništiti.No, ono što je stvarno posebno u ovom planeru jest njegova unutrašnjost!


Ima čak 264 stranice koje su dizajnerski savršeno osmišljene, a što se tiče sadržaja, očekuje vas mnogo mjesta za slobodne bilješke, možete voditi mjesečni plan svih troškova, za svako godišnje doba možete napraviti vlastitu wishlistu, sadrži podsjetnik za sastanke, bitne rođendane, liječničke preglede i čak odlazak veterinaru s vašim omiljenim ljubimcem. :)Na kraju se nalaze kalendari za 2018., 2019. i čak 2020. godinu. Cure su stvarno na sve mislile :)


Ako vam se planer dopao kao i meni, možete ga nabaviti za 110,00 kn putem webshopa book2go by M&M - šalje se iz Hrvatske i kod vas će biti za svega par dana. :)

0 comments

Comments


bottom of page