• Leda

Novi kutak za čitanje 


Ovog puta ću vam pokazati kako smo uredili jedan neiskorišteni kutak i od njega dobili pravu malu oazu za opuštanje.


Radi se o malom kutku koji je u kući bio prazan i totalno zanemaren. Odmah smo znali da ćemo ga morati dobro iskoristiti i da ima potencijala, no na početku nisam imala jasnu viziju što bi bilo najbolje.

S obzirom na to da u dnevnom boravku imamo kutnu garnituru i televizor, taj prostor je idealan za večernja druženja sa prijateljima, filmska druženja uz pizzu i slično.

Ovaj prostor je nešto drugačiji. Zamišljen je za samostalno uživanje uz dobru knjigu, mirisnu svijeću i topli napitak.

Mislim da je potrebno da u svakoj kući/stanu, ako za to ima prostora, postoji jedan ovakav kutak u kojem osoba može biti sama sa sobom i potpuno se opustiti.

Ova vitrina nam se odmah dopala jer je po stilu jako slična ormariću za cipele (iako su od dva različita brenda) i zajedno tvore lijepu cjelinu.

Osim knjiga, lijepo izgleda kada se u njoj čuvaju dekorativni predmeti. Ja sam ubacila i jednu mirisnu svijeću koju neću paliti, već ću ju ostaviti da širi miris unutar vitrine. To je dobra opcija, pogotovo ako imate starije knjige koje možda više i ne mirišu najbolje.
Na Instagram ću vam staviti fotografiju kako je ovaj kutak izgledao prije. Do tad, pišite mi vaše dojmove, da li vam se sviđa? 💗

#ledabosshome

0 comments

Recent Posts

See All
  • Grey Instagram Icon
Ako želiš primati obavijesti s novostima, ovdje upiši svoju e-mail adresu.

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com