top of page
  • Leda

Moj božićni poklon

Svakog Božića imam običaj da osim mojim bližnjima kupim neki poklon i sama sebi.

Obično to budu neke vrijedne stvari koje škicam cijele godine, pa se na kraju odlučim počastiti.


Ovaj put sam nabavila 2 uređaja za njegu i čišćenje lica. Nisam do sad koristila tako nešto, a čula sam dosta pozitivnih recenzija. U ovom postu ću i ja napisati svoj mali osvrt na PMD Beauty uređaj za mikrodermoabraziju i sonični uređaj za čišćenje.


pmd beatuy - ledaboss i notino

PMD Beauty Personal Microderm Pro je profesionalan uređaj za mikrodermoabraziju. Kabelskog je tipa, tako da mora biti uključen u struju kad radi. Uz sam uređaj, dobiju se razni nastavci koji se mijenjaju po potrebi.Korištenje je jednostavno, a jačinu rada uređaja prilagodite - ako imate osjetljiviju kožu onda stavite uređaj na LOW način rada. Uređaj se koristi na čistom licu, kožu zategnete i preko nje prelazite uređajem, bez prekidanja. Radi na principu zatezanja i uvlačenja kože, a finalni rezultat je smanjenje pora, glađa koža, manje bora i slično. Sviđa mi se kako radi, a isprobava ga i Marko. :D


PMD beauty microderm pro - ledaboss i notino

PMD Beauty Clean Pro je sonični uređaj za čišćenje lica, a može se koristiti svakodnevno.

Svojim vibracijama (čak 7000 po minuti) detaljno čisti kožu i ostavlja ju mekom i glatkom. Imam dosta osjetljivu kožu, ali uređaj mi super odgovara, koristim ga svaki dan. U sebi ima bateriju koja je punjiva, tako da uređaj praktički napunite kao mobitel i koristite.


pmd beauty clean - ledaboss i notino

Korištenje je jednostavno, na uređaj istisnite gel za čišćenje lica, lice namočite vodom i kružnim pokretima čistite lice. S jedne strane su silikonske točkice koje čiste lice, a sa druge strane uređaja je dragi kamen, rose quartz, koji se kad kliknete na gumb ugrije. Na taj dio se može staviti serum i tako zagrijano se nanosi na kožu. Jako sam zadovoljna sa ovim proizvodom i postao je dio moje svakodnevne rutine, više si ne mogu zamisliti čišćenje lica bez ovako nečega.


pmd beatuy clean pro - ledaboss i notino

Vjerujem da mnoge od vas trebaju ovako nešto, pa ako se odlučite počastiti za Božić, proizvode će vam složiti u poklon pakiranje, baš kao i meni! :)


poklon pakiranje - notino i ledaboss

*proizvode i poklon pakiranje možete nabaviti na Notino.hr

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page