top of page
  • Writer's pictureLeda

Pripremite se za jesen!

Updated: Sep 23, 2019

Što vam prvo padne na pamet kad netko spomene jesen? Meni boravak u kući, dekice, bundeve i naravno - svijeće.


Paddywax Sonora Pink Pepper & Pomelo-Notino i ledaboss

Kad god naiđem na neku lijepe ambalaže i mirisa, moram kupiti za zalihe, bez obzira na to što ih već imam puno kod kuće. :D



Nedavno sam pronašla svijeće za koje slobodno mogu reći da su najljepše od svih koje imam. Nabavila sam ih na Notino.hr gdje osim kozmetike imate i dodatke za dom, uglavnom mirise i svijeće. Odlučila sam odabrati neke od Paddywax brenda.



Sonora Tobacco & Patchouoili kao što i ime govori ima miris duhana i pačulija, na prvu sam mislila da će biti previše muževan miris, no oduševio me jer je totalno drugačiji od svega što imam u kolekciji.



Sonora Pink Pepper & Pomelo moram priznati da sam uzela zbog toga jer je u rozoj posudici. :D No, miris je baš po mom ukusu, voćni i nenapadan.



Ono što do sad nisam imala, a iskreno nisam niti vidjela da se puno i prodaje u trgovinama su škarice za fitilj i zvono za gašenje svijeće. Ako ste pravi svijećoljubac, ovo obavezno morate imati, jer osim što će vam definitivno biti potrebno, jako je lijepa dekoracija.



Još jedna svijeća koja mi se dopala je Verbena&Eucalyptus, iz linije Apothecary. Volim tu i tamo ubaciti zlatni detalj, a ova limenka se savršeno uklapa u jesensku dekoraciju.



Ove koje sam ja uzela mislim da su tek početak jer je kolekcija prepuna različitih mirisa u puno različitih kutijica, teglica i posuda. Ono što ću ja definitivno napraviti nakon što potrošim svijeće je da ću teglice očistiti od voska i u njih posaditi neku sobnu biljčicu. :)


Da li volite ovakve svijeće? Hoćete li nabaviti neku za sebe? Pišite mi da li vam se sviđaju. :)

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page