top of page
  • Writer's pictureLeda

Proljeće je stiglo

...i sa sobom dovelo boje! :) Neki dan sam si napravila malu proljetnu čajanku sa puno cvijeća na stolu i moram priznati da sam uživala.


notino proljetni makeup

Scenu sam iskoristila kako bi isprobala novi proljetni make up - u mom slučaju, odlučila sam napraviti veselu manikuru.


notino lakovi za nokte

Napravila sam malu pauzu od trajnog laka, pa sam si naručila nove lakove za nokte, svaki u drugačijoj boji.Na webu je dostupno čak 50 različitih nijansi! Ja sam uzela zeleni, rozi, narančasti i nježno lila + bež. Uvijek stavljam dva tanka sloja kako bi duže trajalo, a ovi lakovi su stvarno dobri i boje su odlične. Već imam nove boje na wishlisti. :)


notino makeup revolution

Za svaki prst po jedna boja - jer zašto bi sve bilo monotono? :)


body mist notino

U moju cvjetnu priču se uklopio Victoria's Secret body mist. Jako volim njihove sprejeve, dugo mi traje bočica, a miris je predivan.


body spray notino

U toplim proljetnim i ljetnim danima čak koristim samo sprej, a ne parfem jer je nekako prozračno i lagano. Nanesem ga na kožu i malo na kosu. :) Ako još niste isprobali njihove sprejeve, imate moju preporuku.Za kraj - malo novog ruža nježnih boja, da se za promjenu odmaknem od crvene. :) Koje boje ruževa vi najviše koristite? Da li u toplijim danima koristite manje šminke nego inače?


proljetni makeup notino

Sa ovim postom se nadam da ćemo se pozdraviti od hladnih i oblačnih dana i prepustiti se proljeću i svemu što nosi sa sobom. :)


0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page