top of page
  • Writer's pictureLeda

Uskrs u Beču

Svake godine za Uskrs odemo na neko putovanje, a ove godine odluka je pala na Beč.


Ukoliko ste pomislili da na Uskrs nisu gužve, mogli bi se prevariti. U gradu je bilo stvarno puno ljudi, i za nekoliko "čistih" fotografija bez ljudi u kadru morali smo biti stvarno strpljivi i čekati, te na brzinu uhvatiti pravi trenutak kada nema baš nikoga. :)



Ako planirate doći autom, nedjelja je najbolji dan za posjet jer je sav javni parking besplatan. Ukoliko se odlučite parkirati u podzemnu garažu, sat vremena parkinga košta 2 eura.



Najromantičnija stvar u Beču su definitivno kočije. Daju poseban štih gradu i konji su vrlo mirni te se vole maziti. Za 20 minuta vožnje po gradu potrebno je izdvojiti čak 55 eura.


Ono što me uvijek oduševi u Beču je arhitektura. Zgrade su toliko prekrasne, monumentalne i ono što mi se najviše dopalo je to da su čak i na Uskrs radnici popravljali, čistili i uređivali grad kako bi izgledao što ljepše.



Ukoliko se malo odvojite od gužve, u sporednim uličicama ćete naići na jako slatke dućane i kafiće sa posebnim štihom, poput Kleines cafea. :)



Nama najbliži Starbucks je baš u Beču, pa ukoliko niste bili, svakako ga posjetite.


Ovaj put sam se odlučila za frapuccino od jagode koji nije baš dobar odabir za hladno vrijeme i definitivno će vam se smrznuti prsti od držanja čaše, ali je jako fin. :)


Za jednu najmanju porciju sa slike je potrebno izdvojiti 4,50 eura.





Louis Vuitton



Hofburg


Sat: Cluse



*kod narudžbe sata sa kodom "LEDABOSS" ostvarujete pravo na besplatni dodatni remenčić

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page