top of page
  • Writer's pictureLeda

Wireless Sudio sound

Znate onaj osjećaj kad izađete iz kuće, na telefonu ste si pripremili glazbu i po torbi tražite slušalice, a kad ih napokon nađete - one budu toliko zapetljane da ih poželite baciti u prvu kantu?



Meni se to toliko često dešavalo i napokon sam se riješila problema zapetljanih slušalica - otkrila sam Sudio. Volim Švedsku i njihove brendove koji odišu vrhunskim dizajnom, minimalizmom, inovacijama i kvalitetom, a ovaj je baš takav.



Brend koji se bavi proizvodnjom bežičnih slušalica! Dvoumila sam se između dvije vrste, no ovaj put sam se odlučila za ove preslatke roze sa slike, a možete ih nabaviti i u bijeloj varijanti koja je također prekrasna.



Imaju 14 grama, doseg od 10 metara, ugrađen mikrofon, a sad ono najbitnije: kada ih aktivno koristite, baterija traje 9 sati, kada su na standbyu 10 dana, brzo punjenje traje 10 minuta, a ako ih želite skroz napuniti, spojite ih sa USB kablom, uključite u računalo punite 120 minuta. Zvuči super, zar ne?



Dodatni plus je i mala kožna torbica u kojoj ih možete nositi bez da ih izgubite ili oštetite.



Drugi model koji me osvojio je Sudio Regent u bijeloj varijanti sa mramornim detaljima i mislim da će biti sljedeća investicija jer djeluju jako sofisticirano i udobno! :)



A koji model je vama najljepši?



0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page