top of page
  • Writer's pictureLeda

Welmel - Tales of the woods

Updated: Feb 15, 2018

Welmel je brend sa sjedištem u Bangkoku, čija je glavna djelatnost ručna izrada nakita.


Svaki proizvod izrađen je s puno ljubavi, od luksuznih materijala poput zlata i Swarovski kristala i odiše posebnom magijom, a cijela priča iza svega povezana je s prirodom i životinjskim svijetom, što mi se stvarno dopalo.


Predstavit ću vam komad nakita koji sam odabrala za sebe, a na kraju posta ću vam ostaviti linkove gdje možete pogledati cijelu ponudu i obećajem vam da ćete se zaljubiti u svaki proizvod! :)



Prvo što me osvojilo je decentna i elegantna ambalaža, a uz nju je stigla i mala kartica sa simpatičnom pričom.


Ja sam odabrala White Peafowl Peacock Ring - prsten u obliku bijelog pauna.

Materijal od kojeg je prsten izrađen je mesing, ručno je oslikan, a sadrži 18 karatnu pozlatu i aplicirane Swarovski kristale. Za ovakav prsten potrebno je izdvojiti oko 80 eura, a garantirano će uvijek plijeniti poglede zbog svog posebnog dizajna i savršene izrade.


Ovaj prsten dolazi u nekoliko veličina - S, M, L i XL, a pomoću tablice s dimenzijama ćete lako odabrati veličinu koja vam najbolje odgovara.



Ovakav komad nakita definitivno će podići svaki outfit, a možete ga nositi u svakodnevnim kombinacijama i u svečanim prilikama.





Ako želite saznati više o ovom divnom brendu, pronađite sve informacije na sljedećim linkovima: Web-shop | Instagram | Facebook


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page