top of page
  • Writer's pictureLeda

DIY Ledaboss Cube Calendar

Sretna nova godina! :)


Prva stvar koju radim početkom godine je nabavka odgovarajućeg kalendara.

A sad, zamislite kalendar koji ne morate nikad mijenjati!


Baš takav sam prošle godine kupila - mnogi ste ga vidjeli na mom Instagramu i često me pitali gdje sam ga nabavila - radi se o drvenim kockicama koje svaki dan okrećete, ovisno o datumu. Osim što je stvarno korisno, jako je lijepa dekoracija za dom.



U ovom postu vam donosim DIY cube calendar u formi kockica, i to sa mojim dizajnom!

Sve što trebate je skinuti predložak, isprintati ga na A3 hameru, pripremiti škare, lijepilo i spremni ste za projekt. :)



Na sljedećim slikama možete vidjeti kako je protekla izrada kod mene, a bilo bi mi jako drago da se i vi okušate u izradi, nije uopće teško!



Nakon što skinete predložak, isprintajte ga na dva A3 hamer papira. Papir možete kupiti u Narodnim novinama, samo tražite bijeli hamer A3, imaju samo jednu takvu vrstu. To je papir koji je dovoljno debeli da možete lako raditi sa njime i dobiti kockice koje će samostalno stajati.



Na predlošku ćete dobiti pripremu za 4 kocke, dvije točkaste za brojeve i dvije roze - jedna za dane, a druga za mjesece. Pažljivo ih izrežite škarama pazeći da ne prelazite preko rubova.


Nakon što ste izrezali sve 4 kocke, savijte ih po svim linijama. Kako bi preciznije savili, možete si pomoći ravnalom - ono će vam poslužiti kao graničnik kako ne bi savili preko rubova.



Zatim sve dijelove koji se spajaju, namažite lijepilom i precizno pritisnite. Lijepite jednu po jednu stranicu, kako bi vam se na kraju sve savršeno poklopilo.



To je to! Vaš cube calendar je gotov. :) Raspored stajanja kockica je na vama, možete ih držati u ležećem položaju, prvo mjesec i dan pa onda dane pored, jednu na drugu, izbor je na vama.



A sada je red na vama! Zabavite se u izradi ove slatke dekoracije. :)



Predložak možete skinuti ovdje: LEDABOSS DIY CUBE CALENDAR


*ako ćete raditi Ledaboss DIY kockice, bilo bi mi drago da me tagirate na vašim Instagram fotkicama kako bih vidjela gdje ste ih uklopili. <3



0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page