top of page
  • Writer's pictureLeda

Valentinovska dekoracija - besplatan PDF

U Hrvatskoj se Valentinovu ne pridaje tolika važnost kao u Americi, no odlučila sam napraviti barem neku malu dekoraciju jer mi je poslije Božića nekako prazna kuća.

U ovom postu ću vam pokazati kako napraviti jednostavnu ljubavnu girlandu, a napravila sam i 2 besplatna PDF-a koja ćete moći skinuti za sebe.Odlučila sam ići sa jednostavnom dekoracijom - srcima u različitim veličinama i bojama. U knjižari sam kupila nekoliko šarenih hamer papira i izrezala oblike srca.Love slova sam napravila u programu, a možete skinuti PDF i isprintati ih za sebe - LOVE GIRLANDA - A3Kad sam imala sve oblike, oko prozora sam stavila špagu i na nju jednostavno prilijepila srca i slova sa selotejpom. Jednostavnije ne može. :)

Ako ćete jedni drugima nešto poklanjati za Valentinovo, napravila sam vam PRIVJESNICE ZA POKLONE - A4 koje jednostavno možete skinuti i isprintati, preporučujem printanje na deblji hamer papir. Probušite rupice, provucite špagu i uživajte. :)Kućicu možete izrezati, koristiti kao karticu i na poleđini napisati malu porukicu. :)Ja sam isprintana srca iskoristila kao dekoraciju za mali desert u čaši.Izmiksajte slatko vrhnje, lagano prokuhajte voće sa šećerom i sjedinite. Stavite u čaše pa u frižider i uživajte kad se ohladi. :)Za ovaj mali projektić ne morate izdvojiti puno vremena ni novaca, a postići ćete super efekt. Uživajte! XOXO0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page