top of page
  • Writer's pictureLeda

Bedroom makeover


Nakon nekoliko tjedana planiranja kad ću napokon napraviti fotkice i natipkati ovaj post - napokon sam si danas uzela vremena i odlučila vam pokazati kako je na kraju ispala naša nova spavaća soba.



Kao i kod radne sobe iz prošlog posta, i ovoj prostoriji je trebao potpuni makeover - od poda do plafona. Ako ste pratili moje story objave, mogli ste vidjeti kako je sve izgledalo prije, u procesu stavljanja poda, krečenja i ostalih sitnica.


U ovoj sobi smo odlučili zidove ostaviti skroz bijele, kako bi prostorija bila svjetlija.



Prije je ovdje bio krevet dimenzija 180x200 cm sa visokim uzglavljem i stranicama pa u cijeloj sobi doslovno nije bilo mjesta za ništa osim male police ili noćnog ormarića.



Odlučili smo to promijeniti i uzeti malo manji krevet, 140x200 cm. Mislili smo da će možda biti premali, ali nam savršeno odgovara :) Okvir kreveta kao i madrac smo uzeli u Ikei, i cijena je bila stvarno smiješna - 350 kn! Boja je bila natur, prirodno drvo, a mi smo ga prije sastavljanja obojali u bijelo. Jedini je takvih dimenzija i visine da nam lijepo stane u potkrovlje i stvarno smo zadovoljni odabirom.




Noćni ormarići su iz Jyska - taman kad smo ih odlučili kupiti, snizili su ih sa 359 na nekih 150 kn - zato vam preporučujem da stalno pratite akcije jer uvijek možete pronaći nešto korisno. :)



S obzirom na to da soba nije jako velika, sa policama smo dobili još prostora, a ova lijepa Ikeina je savršeno poslužila za odlaganje torbica koje najčešće koristim i želim da mi uvijek budu pri ruci. :)



Za odjeću ćemo imati posebnu prostoriju, tako da u spavaćoj sobi nema ormara, ali imamo komodu za veš koji je korisno da uvijek bude pri ruci - posteljina, ručnici i slično



A ako se pitate koji mi je omiljeni dio sobe, to je definitivno - make up kutak! Od malih nogu sam patila na ovakve stoliće i napokon sam ga naručila. Znam da ih ima u nekoliko poznatijih trgovina, no uglavnom imaju samo jedan model, a na Therese web - stranici imate stvarno ogroman izbor - od boja, dimenzija, modela, svega.


Paket je bio stvarno dobro zapakiran i brzo je stiglo tako da vam definitivno preporučujem ovaj web i ubuduće ćete često gledati ovaj divan komad kod mene na Instagramu. :) I da, uz sve stoliće uvijek dolazi i pripadajuća stolica. (stolić sa slike je Elizabeth Charlotte i možete ga vidjeti ovdje.)






Nadam se da vam se sviđa kako smo uredili sobu, a jedva čekam čuti vaše dojmove i ideje - kako bi vi uredili sobu? :)


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page