top of page
  • Writer's pictureLeda

Moji omiljeni proizvodi brenda La Roche Posay

Često spominjem neke od mojih omiljenih proizvoda za njegu lica, no ovog puta sam ih odlučila sve staviti na jedno mjesto i grupirati ih kako bi post mogao služiti i drugima. :)


la roche posay notino

La Roche Posay kozmetika jako dobro odgovara mojoj koži i od kad sam ih otkrila, ne mijenjam ih, već samo nadopunjavam kolekciju.


notino, lrp, la-roche-posay

Prvi korak u njezi lica je čišćenje i ovaj LRP Effaclar čistač u kremi je savršen ako imate problema sa osjetljivom ili problematičnom kožom. Nježan je i ne izaziva neželjene reakcije.

Za isti tip kože, tu je pjenasta krema za čišćenje koja uklanja šminku i nečistoće.



Nakon čišćenja na red dolazi krema za lice. Može se koristiti i za dan i za noć, no ja ju koristim kao dnevnu kremu.


la roche posay, notino. toleriane

La Roche-Posay Toleriane Sensitive je jedna od najboljih krema koje sam ikad imala, hidratizira i umiruje kožu, smanjuje crvenilo, štiti od vanjskih utjecaja. Savršena je i mislim da ju svatko treba isprobati, a pogotovo osobe sa problematičnom kožom.



Zadnje, i možda najbitnije, pogotovo ako imate svijetlu put - krema sa zaštitnim faktorom.


la-roche-posay, anthelios, notino

Koristim dvije verzije od LRP, onu u fluidu, i La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400. Obje su namijenjene za osjetljivu kožu lica i savršeno štite od sunca.



Preporuka za količinu SPF kreme na licu je prikazana na slici (dvije dužine prsta), a tu količinu treba ponovno nanositi svakih nekoliko sati, kako ne bi došlo do oštećenja kože suncem. Ova krema je savršena opcija jer ima visoki zaštitni faktor i čak se može nanijeti na osjetljivo okoloočno područje.




0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page