top of page
  • Writer's pictureLeda

Valentinovo kod kuće - jednostavna frizura i ljubavni keksići

Updated: Feb 6, 2020


Valentinovo nam stiže još malo i u ovom postu možete pronaći ideje za koje ne morate potrošiti puno vremena ni novaca.



Malo drugačija frizura, novi šamponi i ljubavni keksići - zvuči kao super plan za provesti Valentinovo kod kuće.



Odluka je pala na lagane valove. Prije samog stiliziranja oprala sam kosu sa Natura Siberica proizvodima koje prvi put isprobavam i mogu priznati da su mi super. Imam osjetljivo vlasište, pa mi ovaj šampon koji je inače namijenjen za perut odlično odgovara.

Natura Siberica regenerator je namijenjen za kosu sklonu mašćenju što je isto plus.



Nakon toga sam odlučila napraviti lagane, nenapadne valove. Volim svoju ravnu kosu, no ponekad poželim promjenu, a ovaj Philips uvijač je super stvarčica za to jer brzo, u udobnosti vašeg doma dobijete malu promjenu.



Zagrije se kroz 60 sekundi i ima mali displej na kojem možete vidjeti temperaturu.



Iskreno, nisam puno puta ovako uvijala kosu kod kuće i trebat će mi još malo prakse, ali već kroz nekoliko puta ću to raditi brzo i bez problema.



Nakon toga, odlučila sam se zasladiti "ljubavnim" keksićima koje je jako jednostavno napraviti.



Kupite bilo koje keksiće, otopite čokoladu, umočite dio, ili cijeli keksić i stavite na neku površinu - ja sam stavljala na metalnu rešetku.



Nakon toga, po čokoladi pospite ukrase za slastice. Ja sam u Tediju kupila komplet u kojem se dobiju roza i bijela srca, mrvice i kuglice. U svakom malo boljem dućanu možete naći nešto slično, mislim da i Lidl ima nešto poput toga. Još efektniju slasticu ćete dobiti ako otopite bijelu čokoladu, možete ju i obojati u rozo prehrambenim bojama. To je bila moja prvotna ideja, ali i muž i ja više volimo pravu tamnu čokoladu. :)



Ako odlučite pokloniti i neku sitnicu, možda vam se dopadnu personalizirani pokloni, a stavit ću vam link i za ostale prigodne poklone, vjerujem da ćete pronaći nešto za sebe ili vaše najmilije. Za narudžbe veće od 300 kuna dobivate i dodatan super poklon!


U svakom slučaju, neka vam Valentinovo bude slatko, uživajte i volite se, ali ne samo na taj dan, već svaki dan. <3 I ne zaboravite na cvijeće! :)

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page