top of page
  • Writer's pictureLeda

Što je muškarac bez brkova?


...i brade! :) Kad pišem o kozmetici uglavnom to budu proizvodi za žene, logično. :) Ovaj mjesec sam odlučila blog post posvetiti muškarcima i staviti neke preporuke proizvoda za njih.


notino i ledaboss

Postoje dvije vrste ljudi - oni koji vole bradu i brkove na muškarcima i oni koji ju ne mogu smisliti. Ja sam u ovoj prvoj skupini, a pošto moj Marko ima bradu i brkove, odlučila sam mu uzeti proizvode za njegu i održavanje.


wilkinson sword notino

Stalno muku muči sa britvicama koje i nisu baš najbolje i svaki čas se moraju kupovati pa sam mu uzela Wilkinson Sword Premium Collection brijač. Sa njim se dobije 5 zamjenskih žileta, a kad se oni potroše, ponovno se može kupiti paket od 5 koji košta 15 kn, tako da je stvarno isplativa investicija. Brijač je predivne izrade, jako kvalitetan i isplati se uzeti ga, čak i za poklon.


wilkinson sword blade notino

Marko se ne brije skroz, već samo na vratu i na licu gdje treba poravnati oblik brade i s ovim brijačem je skroz zadovoljan.



Nakon uređivanja brade obično je dobro nanijeti neki vosak, ulje ili balzam kako bi brada bila nahranjena i njegovana. Moram priznati da sam mu te proizvode išla uzimati po kriteriju najbolje ambalaže. :D


captain fawcett notino

Nisam fulala, Captain Fawcett proizvodi su stvarno super. Naručila sam balzam za bradu od 60 ml. Njeguje brkove i pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati je.



Od istog brenda sam mu uzela još i mali džepni češalj koji mi je genijalaaan! Može se sklopiti pa ne zauzima puno mjesta, a super je i za kosu i za bradu. Mislim da je to jedna od onih stvari koju bi svaki muškarac (koji ima kosu i bradu) trebao uvijek nositi sa sobom. Nećete pogriješiti ako ovo kupite za poklon bilo kojem muškarcu. :)



Kad sam već pričala o super ambalaži, moram vam predstaviti i brend Apothecary 87.


apothecary 87 clay pomade notino

Naravno, nije bitna samo ambalaža, već ono što je unutra, a to je matirajuća pomada za kosu s vanilijom i mangom. Jako fino miriši, nanosi se na suhu kosu i sa njom se oblikuje. Fiksira frizuru i ne ostavlja ju onako šljaštećom kao gel.



Ovi proizvodi su korisni, a i predivni, pa mislim da su super odabir za nadolazeće Valentinovo. Ja prva nemam ideja za to, tako da vjerujem da će i vama koristiti. :)



0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page