top of page
  • Writer's pictureLeda

Ostanite u formi kroz jesen

Ljubitelji jeseni su napokon došli na svoje! :) Priroda poprima tople nijanse i nemoguće je ne uživati u prekrasnim plodovima oko nas.


notino, ledaboss

Jesen je poznata za sve češće ostajanje kod kuće uz šalicu čaja, neke slastice iz kuhinje i ušuškavanje uz dekicu, ali mene ovo vrijeme tjera van u istraživanje i naravno fotkanje. :)


ledaboss, notino

Kako bi ostali u formi i ne bi se previše ulijenili, prošli vikend smo otišli do obližnje šume u laganu šetnju i potragu za gljivama.


equa, notino

Par dana prije mi je stigla nova termosica i naravno da sam ju morala ponijeti u šumu. Osim što mi se uklopila u outfit, ima ručkicu koja je skroz praktična za nošenje.



Izrađena je od nehrđajućeg čelika i osim svježe vode, u nju je idealno pospremiti topli čaj za pravi jesenski ugođaj. :)


notino, jesen



Ovaj put nismo pronašli vrganje koje inače beremo, ali zato je oko nas bilo mnoštvo drugih plodova: raznih gljiva, lišća, bobica, sve toliko prekrasno i definitivno će vam pomoći da se istinski opustite i napunite baterije za radni tjedan.



Ako idete na neki duži izlet, onda svakako osim toplih napitaka ponesite i nešto za pojesti, toplu dekicu i uživajte u svježem zraku i prekrasnom pogledu. Moja preporuka za jesen je odlazak na Trakošćan. :)



*Cijelu ponudu Equa boca i termosica možete pogledati ovdje.


notino, equa

Uživajte! :)

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page