top of page
  • Writer's pictureLeda

What is your wellness?

Koja je vaša tajna za postizanje unutrašnjeg mira? :)



U današnjem užurbanom svijetu punom obaveza može se desiti da zaboravimo na sebe, a sa ovim postom bih vas željela podsjetiti da uvijek pronađete vrijeme za trenutke opuštanja.



U mom slučaju, odluka uglavnom padne na laganu šetnju ili opuštajuću kupku koja mi u periodu trudnoće jako odgovara.


notino, winter moments, relax

Ovo je još jedan dobar način i za digitalni detox, pa uz opuštajuću kupku ponesite neku dobru knjigu umjesto mobitela. Za savršenu atmosferu, moja preporuka je da nabavite ultrazvučni difuzer - odaberite omiljena eterična ulja i uživajte u mirisu.


notino, made by zen, difuzer

Kad sam u kadi, volim odraditi i depilaciju, a prije pranja kose koristim četku za masažu vlasišta. Poboljšava prokrvljenost vlasišta, što doprinosi zdravom rastu kose.





notino, candle, souletto

Nakon zasluženog opuštanja - vrijeme je za skincare. U zadnje dvije godine dosta pažnje posvećujem njezi kože lica, pa se u dnevnoj rutini pronađu kreme, serumi te masažeri za lice koji potiču cirkulaciju, vraćaju elastičnost i olakšavaju upijanje ulja, krema i seruma u kožu.



Zadnje, ali ne manje važno je nahraniti njegu tijela nakon kupanja. Ovu stavku u periodu trudnoće ne preskačem i kvalitetna krema za tijelo mi je must-have, pogotovo za trbuh i bedra.


notino, elizabeth arden, krema za tijelo

Svoje trenutke opuštanja označite tagom #notinowintermoments i ne zaboravite podijeliti neke svoje trikove za opuštanje. :)


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page